TehnoLES d.o.o., Pesnica pri Mariboru 32 D, 2211 Pesnica pri Mariboru
02 655 44 44
trgovina@tehnoles.si

DIGITALNA TRANSFORMACIJA PODJETJA

Eden izmed glavnih strateških prioritet družbe TehnoLES d.o.o. je digitalizacija družbe. Z operacijo bomo izvedli nujno transformacijo poslovnega modela družbe iz klasičnega vodenja in upravljanja poslovnih procesov v digitaliziranega, da bo zagotovljeno izpolnjevanje poslovnih in finančnih ciljev rasti in kakovosti poslovanja ter prilagoditev sodobnim digitalnim trgom. V sklopu operacije bomo izvedli aktivnosti za optimizacijo poslovnih procesov, digitalizacijo poslovnih funkcij, s poudarkom na skladiščnem poslovanju, optimizacijo logistične podpore veleprodajnim in maloprodajnim aktivnostim, nadgradnjo spletnega prodajnega kanala in platforme, digitalizacijo blagajniškega poslovanja, ter v zvezi s tem digitalno transformacijo podjetja po poslovnih področjih in funkcijah z vključenostjo najširšega kroga zaposlenih. Cilji operacije so izvedba digitalne transformacije z izvedenim prehodom na digitalizacijo poslovanja na 6 poslovnih funkcijah in prilagoditvijo digitalnim trgom, izboljšanje digitalnih kompetenc najširšega kroga zaposlenih kot končnih uporabnikov digitalnih orodij, vključno z vodstvom, ter povečanje dodane vrednosti na zaposlenega. Digitalna transformacija bo pomembno prispevala k izboljšani izkušnji kupca, digitalnemu poslovnemu modelu, razvoju digitalnih kadrov, delovnih mest in digitalni kulturi ter k povečani kibernetski varnosti podjetja. Operacija bo omogočala uvedbo nove storitve, digitalnega logističnega centra, ki ga načrtujemo v prihodnjih letih.

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj, subvencija je bila pridobljena v okvirju Vavčerja za pripravo digitalne strategije.

 

Spoštovane stranke,

zaradi odloka Vlade RS od ponedeljka (16.03.2020) zapiramo našo maloprodajno trgovino.

DELOVNI ČAS JE SPREMENJEN in sicer:
od ponedeljka do petka med 8:00 in 14:00 (v soboto zaprto)

• Za pravne osebe naročila sprejemamo na email: trgovina@tehnoles.si oz. na telefonsko številko 041 850 864 - Aleš
• Blago je možno prevzeti na dvorišču skladišča podjetja Tehnoles d.o.o., Pesnica pri Mariboru 32d
*PREVZEM JE MOGOČ OB PREDHODNI POTRDITVI S STRANI IZDAJNE SLUŽBE Tehnoles d.o.o.
• V času trajanja odloka je možen samo osebni prevzem.

NAVODILA ZA DOSTAVE BLAGA V Tehnoles d.o.o.
Po vstopu na območje skladišča podjetja Tehnoles d.o.o. voznik položi dokumente na označeno mesto, odpre kamion, in počaka v kabini, da se pošiljka razloži. Ko je proces prevzema končan, pobere dokumente iz označenega prostora in zapusti območje podjetja.
Voznik mora uporabljati svoje pisalo.

Verjamemo, da so ukrepi trenutno edina pravilna rešitev za ohranjanje vašega in našega zdravja.

Podjetje deluje nemoteno v skladu z zgoraj napisanimi omejitvami pri poslovanju.

Hvala za razumevanje.

Tehnoles d.o.o.

#ostanidoma