B2B

Spletni informacijsko-trgovski portal www.tehnoles.si omogoča pravnim osebam udoben, prijazen in varen nakup preko svetovnega spleta. Portal www.tehnoles.si omogoča prijazne spletne nakupe, ki so kakovostni, udobni in varni, partnerjem pa zagotavljajo vrsto ugodnosti tako pri ceni kot pri plačilnih pogojih in predvsem prihranek časa. Seveda je samoumevno, da pri tem zagotavljamo enako kakovost in podporo kot pri neposrednih nakupih v družbi Tehnoles. Portal www.tehnoles.si vam na enem mestu nudi vse, kar potrebujete za vaše podjetje ali organizacijo, nakup pa je opravljen le z nekaj kliki. Seveda je nakup 100% varen in 100% ugoden!

B2B prednosti in ugodnosti

Za vse registrirane partnerje portala www.tehnoles.si B2B velja, da ob vsakem naročilu, kjer vrednost produktov ali storitev v košarici presega 500,00 EUR, je dostava brezplačna.

Seveda obstajajo še dodatne ugodnosti za večje partnerje. Vse ugodnosti se lahko kadarkoli spremenijo po presoji upravitelja portala www.tehnoles.si B2B.

Poslovnim partnerjem s posebno boniteto omogočamo tudi zbirni račun in mesečno ali obročno odplačevanje. V primeru potreb po večjem obsegu svetovanja ali v primeru večjega nakupa kjer je nujno tudi načrtovanje vas prosimo, da se obrnete na komercialno službo družbe Tehnoles d.o.o..

Cene za produkte v akciji B2B veljajo le v primeru nakupu na portalu www.tehnoles.si B2B in ne veljajo pri rednem nakupu v družbi Tehnoles.

Nekateri večji in zahtevnejši produkti so objavljeni le informativno in brez cene. V primeru, da želite kupiti tovrstni predmet vas prosimo, da se povežete s komercialno službo družbe Tehnoles.

Za produkte v akciji ni mogoče dobiti nižje cene oziroma dodatnih popustov. Popusti se namreč ne seštevajo.

Pogodba B2B

Za uporabo vseh prednosti B2B nakupov na portalu www.tehnoles.si priporočamo sklenitev pogodbe. Vabimo vas, da si pogodbo prenesete na svoj računalnik, izpolnete, podpišete in v dveh izvodih pošljete na sedež naše družbe. V nekaj dneh bomo pogodbo potrdili in vam en zvod poslali nazaj. V prihodnje bomo omogočili tudi sklepaje pogodb z uporabo digitalnih certifikatov oziroma potrdil.

Povezava: Pogodba o elektronskem poslovanju