INFORMACIJE O NAKUPU
Kako kupim izdelke?
Preprosto dodate izdelke v košarico, se odpravite na blagajno, vpišete svoje podatke in izdelki bodo kmalu na poti k vam. Naročilo lahko oddate tudi preko elektronske pošte webshop@tehnoles.si ali pa nas preprosto pokličite na telefon +386 2 655 44 44 in naročite preko telefona.
V kolikor bi želeli kupiti izdelke, ki nimajo cene, nam pošljite povpraševanje na webshop@tehnoles.si – zraven navedite izdelek, model, količino… V kolikor bi želeli, da vam blago dostavimo, nam prosim posredujte naslov za dostavo.

Ali lahko nakup opravim brez registracije?
NE. Za nakup se morate registrirati. 

Kdaj bom prejel naročene izdelke?
Ko stranka potrdi osnutek, oziroma uspešno odda naročilo, bo po e-mailu prejela osnutek naročila. V primeru nakupa z neposredno bančno transakcijo, PayPal sistemom ali bančno kartico bo prodajalec pričel z postopkom izdobave šele po prejemu plačila. Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 15 delovnih dni, če ni drugače označeno. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje.
Če izdelkov ni na zalogi, pa vas še posebej obvestimo o predvidenem roku dobave.
V primeru, da ste naročili izdelke z različnimi roki dobave, vam bomo ponudili rok dobave glede na izdelek, ki ima najdaljši rok dobave, oziroma bomo glede na našo oceno, stopili v stik z vami in poskušali najti najboljšo rešitev.
Dostava se izvede v sodelovanju z dostavnimi službami, UPS, DHL s Pošto Slovenije ali lastno dostavo. Kupec blago prejme dostavljeno na naveden naslov, v skladu s pravili dostavnih podjetij. Običajen dobavni rok je 2 – 15 delovnih dni za naslove v Republiki Sloveniji. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni temu primerno podaljša. V kolikor pride do podaljšanja roka dobave je stranka o tem obveščena.

Ali lahko dostavo naročim na drug naslov?
Dostavo lahko naročite tudi na drug naslov.

Niste našli odgovora, ki ste ga iskali?
Pišite nam na webshop@tehnoles.si ali pokličite na +386 2 655 44 44 in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanje!

INFORMACIJE O PLAČILU
Kakšni so načini plačila?
V spletni trgovini tehnoles.si, lahko plačate na naslednje načine:
- Po predračunu z nakazilom na TRR račun prodajalca – prodajalec pošlje predračun na elektronski naslov kupca.
- Plačilo s kartico

Želim vrniti izdelke
Imate vso pravico, da izdelke vrnete v roku 14 dni. O vračilu nas obvestite po elektronski pošti, na naslov webshop@tehnoles.si, izdelke pa preprosto zapakirate v varno embalažo, da se ne poškodujejo in nam jih pošljite nazaj. Seveda morajo biti izdelki nepoškodovani, neuporabljeni in v isti količini kot ste jih prejeli. Več o vračilu izdelkov si preberite TUKAJ.

Na kateri naslov naj vrnem izdelke?
Naslov za vračilo izdelkov je: TehnoLES d.o.o., Pesnica pri Mariboru 32d. Več o vračilu izdelkov si preberite TUKAJ.