Novice in zanimivosti


Čas je za novo dekoracijo vaših notranjih prostorov

Široka izbira stenskih oblog pri TehnoLES-u!

V hladnejših mesecih se delo iz zunanjih površin seli v notranje. Tako nastopi idealen čas za prenovo in popestritev notranjih sten vaših prostorov. Izbirajte med oblogami iz različnih vrst kamna ali lesa ter ustvarite svež, moderen in privlačen videz svojega doma.

Ko dolgočasne stene postanejo del najlepše dekoracije

Nove stenske obloge ne vplivajo samo na videz prostora, temveč mu dodajo svežino in edinstveno estetsko vrednost. Izbira vrste obloge je odvisna od funkcionalnosti prostora in naših želja glede videza ali doseganja želenega učinka.

Katere stenske obloge izbrati?

Raznolikost in toplina lesa

Lesene stenske obloge so odlična izbira za tiste, ki iščejo naravni in topel videz. Lahko jih umestite na celotno površino stene ali zgolj na določen predel in tako poudarite želen predel prostora. Različne vrste lesa in barvnih odtenkov omogočajo oblikovanje različnih stilov.

Stegu Linea in Linea Acoustic Line so visokokakovostne dekorativne lesene lamele, ki vas bodo navdušile s svojim minimalističnim videzom in različnimi stili. S svojo edinstveno strukturo ustvarjajo večdimenzionalni efekt, ki vaš prostor zajame z novim valom estetike. Lesene lamele Stegu so narejene iz lahkih MDF plošč, ki jih lahko namestite na steno ali strop. Njihovo vzdrževanje je zelo enostavno, saj ne potrebujejo nobenih premazov.

Lamele so na voljo v treh dimenzijah:

  • V obliki enodelnih letvic
  • V obliki enodelnih letvic, nameščenih na podlago (plošča)
  • V obliki trodelnih letvic, nameščenih na podlago (plošča)
Stegu Linea

Lesene stenske obloge Stegu so na voljo tudi v klasičnih oblikah (v obliki pravokotnika in kvadrata) in so na ogled v našem razstavnem salonu ali na spletni strani. Lesene obloge so izdelane so iz visokokakovostnega lesa s FSC® certifikatom.

Lesene stenske obloge Stegu

Rustikalen videz kamna

Stenske obloge iz naravnega kamna poskrbijo za rustikalen in naraven videz vaših prostorov. S široko paleto različnih vrst kamna in vzorcev omogočajo ustvarjalnost in kreativnost pri oblikovanju notranjih prostorov.

Naravni kamen Dekorativni kamen

Videz opek za luksuzni in moderni stil

Notranje oblikovanje prostorov pogosto navdihujejo določena umetniška obdobja in stili, kultura, tradicija in oblikovne rešitve iz preteklosti.

Stenske obloge Stegu v opečnem stilu odražajo naravo starih evropskih mestnih hiš, industrijskih objektov in sredozemske arhitekture. Barvna paleta naravnih opek se odlično poda skandinavskim, rustikalnim in minimalističnim interierjem. Industrijski videz dosežemo z uporabo oblog v videzu opeke, ki jih v kombinaciji z izbranimi elementi in pohištvom, elegantno vpeljemo v luksuzna stanovanja ali hiše.

Široka izbira stenskih oblog za svež videz vašega doma

Stenske obloge Stegu zagotavljajo edinstveno vizualno izkušnjo v vašem domu. Barve, vzorci in različni materiali omogočajo številne kombinacije, s katerimi lahko ustvarimo želeno vzdušje v prostoru.

Vabljeni v naš razstavni studio, kjer so vse obloge na voljo za ogled. Prijazni svetovalci vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri izbiri oblog in pripomočkov za njihovo namestitev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Primerne so za uporabo pri konstrukcijskih delih in gradbeništvu ter pri opremi vašega doma kot so oblaganje strehe, sten in tal.