Zaključek dnevov Rawlplug

Med 6. In 9. aprilom je na dvorišču Tehnolesa potekal edinstven dogodek v sodelovanju s podjetjem Rawlplug iz Poljske, ki v letošnjem letu praznuje 100 let delovanja.

V razstavnem prostoru, kjer se je nahajalo futuristično vozilo Rawltruck, so obiskovalci spoznavali celovito ponudbo izdelkov Rawlplug, skozi praktične demonstracije testirali nove tehnike in prisluhnili izobraževalnim vsebinam.

Orodja Rawlplug

Dogodek je zaznamovalo prijetno pomladno vreme in sproščeno vzdušje, kjer so udeleženci delili svoje izkušnje, razpravljali o gradbenih projektih in širili poslovne vezi. Zaradi številnih pozitivnih odzivov bomo v prihodnosti stremeli k organizaciji podobnih dogodkov, saj tovrstna srečanja ljudi iz enakih poslovnih okolij predstavljajo odlično priložnost za poslovna sodelovanja ter povečujejo učinkovitost in uspešnost v delu.

Dnevi Rawlplug

Če ste dogodek zamudili, vas vabimo, da ponudbo Rawlplug izdelkov preverite tukaj v naši spletni trgovini ali nas obiščete v naši poslovalnici v Pesnici pri Mariboru. Rawlplug je svetovno priznana znamka, ki ponuja rešitve za specifična gradbena dela in je del največjih gradbenih projektov po svetu.